Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Üyelik Yardım İletişim
 
 
Dergi Abonelikleri
   
Pişirme Yöntemleri
Eylül 2012 / 1. Baskı / 329 Syf.
Fiyatı: 13.50 TL
Stokta var (24 saatte kargoya verilir).
 
Sepete Ekle

Diğer Baskılar
 BaskıTarih Fiyatı İndirimli
 2. Kasım 2013 20.00 TL -     Sepete Ekle
   

Bu kitap, yerli ve yabancı literatür taranarak oluşturulmuştur. Kitaptaki amaç, yiyecek - içecek hizmetleri konusuna ilgisi olan, turizm eğitiminde ve mutfak departmanında faaliyet gösteren çalışanlara, işgörenlere ve öğrencilere faydalı olabilmektir. Kitap, hem bu alanda eğitim alan öğrenciler hem de uygulamacılar için önemli bir kaynaktır.

Konu Başlıkları
Mutfak Çalışanları
Mutfakta Kullanılan Sebze ve Baklagiller
Et Balık Tavuk ve Av Kanatlıları
Yağlar
Yemeğe Lezzet Katanlar
Et Suları ve Soslar
Yiyecekleri Pişirme ve Süsleme
Blanching Pişirme Yöntemi
Boiling Pişirme Yöntemi
Stewing Pişirme Yöntemi
Grilling Pişirme Yöntemi
Steaming Yöntemi
Sauting Yöntemi
Shallow Fat Frying Yöntemi
Deep Fat Frying Yöntemi
Poaching Yöntemi
Braising Yöntemi
Kippering Yöntemi
Gratinating Yöntemi
Roasting Yöntemi
Glazing Yöntemi
Diğer Pişirme Yöntemleri
Yemek Terimleri
Barkod: 9786055216092
Yayın Tarihi: Eylül 2012
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 329
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

 
Yorumlarınızda kitabı neden beğendiğinizi veya beğenmediğinizi açık bir şekilde belirtiniz.
Ayhan Gökdemir
Eylül 2012
11.00 TL
Sepete Ekle
Nüzhet Kahraman ...
Nisan 2014
13.50 TL
Sepete Ekle
Ozan Bahar ...
Nisan 2014
13.50 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitapları görmek için kitabevlerimize uğrayın
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Gizlilik Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim
Akademik ve Mesleki Yayınlar

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2014