Tek Kitap  Vergi Hukuku, Vergi Muhasebesi ve Vergi Revizyonu Soru Bankası Ertan Güvendi, Ahmet Korkmaz, Mahmut Şahin, Zafer Demirkol  - Kitap

Tek Kitap

Vergi Hukuku, Vergi Muhasebesi ve Vergi Revizyonu Soru Bankası

1. Baskı, 
Temmuz 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
387
Barkod:
9789756601235
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu soru bankası, özellikle vergi müfettiş yardımcılarının temel eğitim, hizmet içi eğitim, yetki ve yeterlik sınavları nedeniyle ortaya çıkan özgün ve nitelikli örnek soru ihtiyacı nedeniyle oluşturulan bir projenin ilk aşamasını oluşturmaktadır.
Bu nedenle, kitaptaki soruların piyasadaki mevcut kitaplarda bulunan soru tiplerinden ayrışması için kitabın planlama ve hazırlık aşamalarında özellikle çaba gösterilmiştir. Bu doğrultuda, kitap okuyucularının temel düzeyin ötesinde vergi mevzuatı bilgisine sahip olacağı gerçeğini de göz önünde bulundurarak, gerek vergi kanunları ötesinde ikincil mevzuatı kapsayan gerekse yorum gücüne hitap eden soruların kitapta yer almasına bilhassa dikkat edilmiştir. Bunun yanı sıra, özellik arz eden bazı sayısal soruların çözümleri ilgili testlerin sonlarına konulmak suretiyle, söz konusu konuların öğrenilmesinin kolaylaştırılması amaçlanmıştır.
Bununla birlikte, kitap vergi müfettiş yardımcılarının pratikte karşılaştıkları acil bir ihtiyacı karşılamak amacıyla tasarlanmış olmakla birlikte, kitapta yer alan soruların Maliye Bakanlığının diğer kıymetli çalışanlarının girecek oldukları gelir uzmanlığı yeterlik, vergi dairesi müdür yardımcılığı ve vergi dairesi müdürlüğü sınavlarında da hem sınav hazırlayıcıları hem de sınava girecekler tarafından kaynak olarak kullanılabilir.