Vergi Revizyonu Soru ve Çözümleri Fevzi Bulut  - Kitap

Vergi Revizyonu Soru ve Çözümleri

4. Baskı, 
Ağustos 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
619
Barkod:
9786059768016
Kapak Türü:
Ciltli
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Vergi revizyonu soru ve çözümleri kitabının bu baskısında; önceki baskılardaki sorulara ilaveten yeni sorular ve cevaplar eklenmiş ve önceki baskıda yer alan hatalar elden geldiğince düzeltilmeye çalışılmıştır. Katma değer vergisi tebliğleri; 1 seri nolu uygulama tebliği ile birleştirilmiş ve KDV uygulama tebliği adını almıştır. Kitap içinde farklı tebliğ numaraları ile önceki mevzuata göre düzenlenen bu kitabın 1 seri nolu tebliğ olarak dikkate alınması gerekmektedir.
Vergi revizyonu kitabı oldukça karmaşık olan vergi mevzuatı, kaydi - fiili envanter ve randıman gibi anlaşılması zor olan konuları çok açık ve anlaşılır bir dille anlatma amacındadır.
Kitap; vergi müfettişliği yeterlilik sınavına girecek olan vergi müfettiş yardımcılarına ve yeminli mali müşavirlik sınavına girecek olan mali müşavirlere; vergi revizyonu konusunda yardımcı kitap olarak kabul edilmektedir.
Vergi kanunlarını anlamaya çalışırken bir çok bilgiye sahip olan kişiler; bu kitabı okumaları halinde parça parça sahip oldukları bilgileri bir bütün halinde görmeleri ve vergiye analitik bakış açısına sahip olmaları mümkün olacaktır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Kısa Diğer Tespit Soru ve Çözümleri
.
Kısa Soru ve Çözümler
.
Kapsamlı Soru ve Çözümleri
.
Mesleki Yeterlilik Soru ve Çözümleri
.
Cevapsız Soru ve Çözümleri
.
Mesleki Yeterlilik Sınavlarında Çıkmış Sınav Soru ve Çözümleri