Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Sağlık ve Spor Kitapları
>
Beslenme
>
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
Nazife Küçükaslan
(Editör)
4. Baskı,
Mart 2019
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa
Sayısı
:
424
Barkod
/ ISBN
:
9786053278580
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Ekin Basım Yayın
Kitabın
Fiyatı:
240,00
₺
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
Gastronomi ve Yiyecek–İçecek İşletmeleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Planlaması ve Geliştirilmesi
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Türleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Kartları
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü ve Pazarlama İlişkisi
Menüyü Oluşturan Yiyeceklerin Hazırlanması Süreci (Standart Reçetelerin Hazırlanması (Standart Tarifler))
Menünün Fiyatlandırılması
Beslenme İlkeleri
Besin Öğelerinin Gruplandırılması
Besinler ve Enerji
Besin Grupları
Kitapla İlgili Kategoriler
Sağlık ve Spor Kitapları
>
Beslenme
Kitabın
Fiyatı:
240,00
₺
Temin süresi 2-3 gündür.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
İleri Düzey Sporcu Beslenmesi
Dan Benardot, Aysel Pehlivan
Beslenme Biyokimyasına Giriş
Hasan Kılıçgün
Diyet El Kitabı
Ayşe Baysal
Egzersiz ve Sporda Beslenme
Önder Karakoç, Berna Karakoç
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil