Genel İşletme Prof. Dr. Eyyüp Aktepe  - Kitap
6. Baskı, 
Ocak 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
280
Barkod:
9786051331454
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
135,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Küresel rekabetin tüm dünyada hükmünü kabul ettirmesi; işletmelerin sadece yerel pazarlarda, korunmuş gümrük duvarları arkasında, sınırlı sayıda rakiple rekabet ederek hayatını sürdürebileceği şartları ortadan kaldırmıştır. Her işletme, gelecekte nasıl bir küresel rüzgârın etkisinde kalacağını bilmediği iktisadi bir olayla karşı karşıya gelebilmektedir. O hâlde her işletme, modern işletmeciliğin gerektireceği her faaliyeti eksiksiz yürütebilecek bilgi ve becerinin uygulayıcısı olmalıdır.
Bir taraftan sosyoloji, hukuk ve psikoloji gibi sosyal bilim dallarının etkisinde olan işletmecilik, diğer taraftan da teknolojik gelişimin inanılmaz şekilde ilerlemesi nedeniyle istatistiğin, matematiğin ve mühendisliğin etki alanına girmiştir. Artık işletmecilik bilgisi, küçük ayrıntıları gözden kaçırmayan genel bir bakış açısına ihtiyaç duymaktadır.
Temel kavramları göz ardı etmeden modern işletmeciliğin gerektirdiği her konuya değinmeye çalışan bu kitap, temel işletme bilgisinin yanı sıra ilgili diğer konuları da kapsamaktadır.
Kitapla İlgili Kategoriler