Otel ve Yiyecek – İçeçek İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Yılmaz  - Kitap
Otel ve Yiyecek – İçeçek İşletmelerinde

Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi

3. Baskı, 
Mart 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
340
Barkod:
9789944223034
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
65,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Geniş bir yelpazeyi kapsayan ziyafet organizasyonları, otellerin ziyafet ünitelerince ve bağımsız yiyecek içecek işletmeleri tarafından düzenlenirken, bu alana ilişkin Türkçe yazılı kaynak yok denecek kadar azdır. Yiyecek içecek hizmetleri kapsamında yazılan kitaplarda ziyafet organizasyonları konusuna değinildiğini görmekteyiz.
Ancak, ziyafet organizasyonları ve yönetiminin daha iyi anlaşılabilmesi için konunun bir süreç çerçevesinde ve bütünselliğinin dikkate alınarak verilmesi gerekmektedir. Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi adlı bu kitap; konu ile ilgili Türkçe kaynak sıkıntısını gidermeye katkıda bulunmak için kaleme alınmıştır. Kitap, geniş bir kaynak taraması yapılarak hazırlanmasına rağmen, eksik görülen kısımları mutlaka vardır. Değerli okuyucularımızın eleştiri ve görüşlerinin, bizler için yol gösterici olacağı ve bu kapsamda daha değerli yapıtların ortaya çıkmasına katkıda bulunacağı muhakkaktır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Yiyecek İçecek Hizmet Sektörü ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Fonksiyonları
.
Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
.
Otel İşletmelerindeki Ziyafet Faaliyetlerinin Yönetiminde Organizasyon Yürütme – Koordinasyon ve Denetim Fonksiyonları
.
Büfe – Kokteyl ve Toplantı Organizasyonu
.
Ziyafet Organizasyonlarında Yiyecek Üretim Sürecinin Kontrolü