Gerçekten Zihinden Problemler +7 : Sayısal Yetenek Ali Can Güllü, Halil İbrahim Akçetin  - Kitap

Gerçekten Zihinden Problemler

+7 : Sayısal Yetenek

1. Baskı, 
Nisan 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
11x16
Sayfa:
120
Barkod:
9786055255695
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap ilköğretim 2. Sınıflar için hazırlanmıştır. Kitabın hazırlanmasında, bu sınıflara yönelik müfredat göz önünde bulundurulmuştur.
Sizlere yüzlerce test sorusundan oluşan bir kitap hazırlanmak yerine özel sorulardan oluşan bir kitap hazırlanmış. Problem çözme yöntemini öğretmek için hazırlanan bu kitap, görsel zeka, IQ ve sayısal zeka problemlerinden oluşmaktadır. Bu kitapla kendinizi geliştirirken matematik yarışmalarına ve BİLSEM'e de hazırlanacaksınız.
Bu kitabın amacı, sizlerin matematiksel düşünce sisteminizi geliştirmenize yardımcı olmak ve sizlere problem çözme yöntemini kavratmaktır. Çünkü hayatımız boyunca birçok problemle karşılaşacağız ve bu problemlere çözüm ürettiğimiz sürece hayatta başarılı olacağız. Problem çözme yöntemini yaşamının bir parçası haline getiren insanlar, zaman ve enerji kazanırlar. Bu da onları yaptığı işte başarılı yapar. Bazı problemler gerçekten zor, bazıları ise zor göründüğü halde kolaydır. Bizim görevimiz sizlere zor görünen problemlerdeki kolaylıkları göstermek ve zor problemlere farklı bakış açıları kazandırmaktır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Matematik Soruları
.
Problem Çözme Becerisi
.
Sayısal Yetenek
.
IQ–Dikkat–Mantık–Hafıza Soruları ve Çözümleri